Behandelingen vervallen

Behandelingen vervallen

Vanaf 15 mei ben je weer van harte welkom voor Voetmassage, Reiki, Reflexzone-therapie, Bach Remedies en/of een gesprek.

Vanaf 15 juni ook weer voor Rug- en Schouder Massage.
We volgen daarbij de maatregelen van het RIVM.

Voor uitgebreide info kijk hier

Massage & Reiki

CORRY STURRUS

Massage, Reiki, Reflexzone-therapie, Bach Remedies, Creatieve therapie/coaching

Nadat ik een tijd als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis heb gewerkt ben ik me rond 1980 gaan richten op methodes uit de alternatieve gezondheidszorg. Ik maakte kennis met geneeswijzen uit verre landen, praktijken die onze reguliere geneeskunde aanvullen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren, zoals Reiki en Reflexzone-therapie. Daarnaast volgde ik cursussen voor massages en Bach Bloesem Remedies. In 1988 rondde ik de yoga-docentenopleiding af, en later deed ik nog een opleiding voor Creatieve therapie/coaching.
In m’n praktijk gebruik ik Massage om lokale (spannings-) pijn te verlichten en natuurlijk gewoon voor een heerlijke totale ontspanning. Reiki om in contact te komen met je basis, je bron en bestemming. Reflexzone-therapie voor herstel, ontspanning, energiedoorstroming en afvoer van afvalstoffen. Bach Bloesem Remedies adviseer ik soms ter ondersteuning als je (tijdelijk) uit balans bent. Creatieve therapie/coaching kan heel fijn werken als je vrij(er) in het leven wilt komen te staan.

Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.
Samen kunnen we kijken op welke manier we je gezondheid, welzijn, ontspanning en innerlijke harmonie kunnen bevorderen. Corry Sturrus, tel. 070-368 22 32

Reflexzone-therapie

RICHARD BENDSNEIJDER

Reflexzone-therapie

Sinds 2006 ben ik erkend reflexzonetherapeut. Lid van de VNRT,SCAG (geschillencommissie voor complementaire en alternatieve gezondheidszorg). Mijn behandelingen worden vergoed door de verzekering met aanvulling door de meeste ziektekosten verzekeringen. Zie website van de VNRT onder vergoedingen. Ik doe chinflextherapie, dat is Chinese reflexzonetherapie aangevuld met meridiaanmassage en acupressuur. Voor meer informatie over Chinflex kunt u vinden op www.totalhealth.eu. Op het ogenblik behandel ik op elke vrijdagmiddag in yogacentrum Corazón.  Mijn specialiteit is hoofd-nek-schouder en rugklachten. Ik behandel ook andere klachten. U kunt mij bereiken onder nummer: 0649363472. Een whatsapp naar mij sturen is ook mogelijk, omdat ik niet altijd bereikbaar ben.

ADEMWERK

NATHALIE GERARDS

Massage, Acces Bars en Ademwerk

Met plezier begeleid ik je naar een diep gevoel van ontspanning zodat je in stilte je ware bron kunt ervaren; ik noem het herbronnen. Je kunt een afspraak maken voor een:
-Ontspanningsmassage. Dit geeft het lichaam door de aanraking en de massage van het bindweefsel en de spieren een diepe ontspanning.
-Acces Bars sessie. 32 punten op het hoofd worden in een uur aangeraakt. De punten zijn verbonden met thema’s en overtuigingen over de thema’s. Het vasthouden werkt als resetten. Na de behandeling voel je je stil en gefocust.
-Inspirerend ademwerk sessie. De verbonden ademhaling zorgt voor het transformeren van bepaalde overtuigingen; na een ademsessie ervaren de meeste mensen meer openheid, ze voelen zich luchtiger en lichter.

Wil jij jezelf even tot rust en ontspanning laten komen? Maak dan een afspraak voor één van de bovenstaande behandelingen met Nathalie Gerards via www.namaya.nl; info@namaya.nl of 06 28640561.