Corry Sturrus, oprichtster en coördinator Corazón. Reiki, Massage en Reflexzone-therapie
Na dertig jaar met veel plezier héél veel yogalessen te hebben gegeven ben ik begin 2018 gestopt met eigen lesuren, ik vervang nog wel m’n collega’s bij hun afwezigheid. In 1980 startte ik een praktijk voor natuurgeneeswijzen. Momenteel werk ik voornamelijk met Massage, Reiki en Reflexzone-therapie voor informatie zie
070-3682232
 Aad Roeleveld, Yoga-docent
Hatha-yoga beoefenen is één van de manieren om in deze wereld in alle rust te leren omgaan met alles wat zich aandient. Vanuit de hatha-yoga traditie onderzoek, ontdek en ondersteun je op de lessen allerlei aspecten van lichamelijk en geestelijk bewustzijn. In mijn lessen ervaar je zowel ontspanning en rust als ook uitdaging.
070-3682232
Margreet Zijlstra, Yoga-docent
Met veel liefde geef ik sinds 2006 Hatha yogalessen, waarbij mijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht binnen de structuur van de groep en het maken van verbindingen. Ik hoop dat yoga ook jóuw ontdekkingsreis kan zijn waarin je je bewustzijn ervaart, je zachte Yin en krachtige Yang energie ontdekt en dat de verbinding die je maakt tussen lichaam en geest er voor zorgt dat je je compleet voelt!
06-44806380
Hülya Colakuglu, Yoga-docent
Mijn yoga avontuur begon in 2009,  hier bij Corazón. Ik zat in een heftige periode waarbij ik geestelijk en lichamelijk vast zat. Door yoga kwam ik steeds meer in contact met mezelf. En zo begon mijn eigen yogapad. In 2013 begon ik de yogadocenten opleiding bij Osmose, die ik in 2016 heb afgerond. Sinds 2017 geef ik hatha  yoga bij Corazon. De lessen die ik geef zijn soms dynamisch,  soms statisch, meestal beiden. Zoals het leven, altijd in beweging.
06-41982787
Mijke Anink, Yoga-docent
Voor mij betekent yoga tot de kern van jezelf komen en daar kan ik je, in mijn yogalessen, op een creatieve en praktische manier bij helpen.
06-28020098
Senta Jovanovic,  Yoga/Pilates-docent
Yoga brengt mij rust en focus. Naast fysiek en mentaal welbevinden betekent beoefening voor mij het cultiveren van concentratie en discipline, met zachtheid. De combinatielessen Yoga met Pilates bevorderen stabiliteit in je kern. De lessen bieden de fysieke en mentale ontspanning van Yoga met de aandacht voor houding, kracht en controle van Pilates. Bouw aan kracht vanuit je kern ♥
06-42266305
Liselotte Langer, Yoga-docent
Yoga is voor mij rust vinden in de dagelijkse hectiek. De mogelijkheid om de spanning van een drukke baan via beweging kwijt te raken. Om van het denken in het voelen terecht te komen, contact te maken met wat je lichaam op dat moment nodig heeft en er naar te luisteren. Toepasbaar op je yogamat, maar ook daarbuiten! In mijn lessen zijn elementen terug te vinden van hatha, yin en Anahata 5 elementen yoga.
06-46221068
Richard Bendsneijder, Reflexzone-therapie

voor informatie zie
06-49363472

Nathalie Gerards, Massage, Acces Bars en Ademwerk

voor informatie zie
06-28640561

meer info over de lestijden