Corry Sturrus

Massage, Reiki, Reflexzone-therapie, Bach Remedies, Creatieve therapie/coaching

Nadat ik een tijd als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis heb gewerkt ben ik me rond 1980 gaan richten op methodes uit de alternatieve gezondheidszorg. Ik maakte kennis met geneeswijzen uit verre landen, praktijken die onze reguliere geneeskunde aanvullen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren, zoals Reiki en Reflexzone-therapie. Daarnaast volgde ik cursussen voor massages en Bach Bloesem Remedies. In 1988 rondde ik de yoga-docentenopleiding af, en later deed ik nog een opleiding voor Creatieve therapie/coaching.
In m’n praktijk gebruik ik Massage om lokale (spannings-) pijn te verlichten en natuurlijk gewoon voor een heerlijke totale ontspanning. Reiki om in contact te komen met je basis, je bron en bestemming. Reflexzone-therapie voor herstel, ontspanning, energiedoorstroming en afvoer van afvalstoffen. Bach Bloesem Remedies adviseer ik soms ter ondersteuning als je (tijdelijk) uit balans bent. Creatieve therapie/coaching kan heel fijn werken als je vrij(er) in het leven wilt komen te staan.

Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.
Samen kunnen we kijken op welke manier we je gezondheid, welzijn, ontspanning en innerlijke harmonie kunnen bevorderen. Corry Sturrus, tel. 070-368 22 32

Terug