Ben je op zoek naar een fijne, betaalbare ruimte voor Yoga, Pilates, Shiatsu, Mindfulness training, Taoïstische training, lichaamswerk of een andere vorm van beweging? Een plek voor het geven van lessen, presentaties, vieringen, klankschalen- of andere concerten, workshops, trainingen e.d. die passen in de sfeer van een yoga-studio? Je bent van harte welkom om onze ruime studio (45m2) te komen bekijken!

Daarnaast is er een sfeervolle ruimte (18 m2) die zeer geschikt is voor het geven van massages, healing-sessies, coachings-gesprekken en allerlei één-op-één gesprekken en/of behandelingen

Beide ruimtes hebben openslaande deuren naar onze heerlijke tuin. Verder is er een kleine expositieruimte, een eigen keuken en toilet.

De ruimtes zijn te huur per uur, per dagdeel, dag of weekend. Zowel voor éénmalig gebruik als voor vaste wekelijkse uren.

Bel of mail gerust voor informatie over de mogelijkheden van Corazón, een oase van rust in de drukte van de stad, een heerlijke plek voor spirituele, creatieve, gezonde en leuke activiteiten. Corry Sturrus 070-3682232