Ben je toe aan een heerlijke ontspannen lichaamsmassage?
Heb je last van je rug of schouders?
Of ben je erg moe en heb je weinig energie?
Ben je emotioneel uit balans?
Wil je wat relaxter in het leven komen te staan?
Misschien kunnen wij dan wat voor je betekenen?
Vanaf 3 maart zijn we weer open!

 Corry Sturrus, Reiki, Massage en Reflexzone-therapie
Na een aantal jaren in de verpleging te hebben gewerkt startte ik in 1980 een praktijk voor natuurgeneeswijzen. Momenteel werk ik voornamelijk met Massage, Reiki en Reflexzone-therapie. In 1986 volgde ik een Yoga-docentenopleiding en heb daarna met veel plezier héél veel yogalessen gegeven, maar begin 2018 ben ik gestopt met eigen lesuren.
lees hier meer of bel 070-3682232

Rosa Winkel, Mindfulness en Coaching
Ik begeleid mensen bij belangrijke transities in hun leven waarbij ik de nadruk leg op het vinden van eigen innerlijke wijsheid. Door mijn intuitive coaching methodiek help ik je naar diepere lagen en lukt het duurzame resultaten te behalen. Overige geleerde methodieken als NLP, mindfulness, breathwork, mediumship en healing worden ingezet waar nodig.
lees hier meer  of zie www.rosasari.com

Kimberly Duyvesteijn, Energetische coaching, Edelsteentherapie, Reiki
Als energetisch coach heb ik een holistische zienswijze op persoonlijke ontwikkeling. Een waarbij geest en lichaam met elkaar verbonden zijn. In mijn werkwijze combineer ik mijn achtergrond in de Cognitieve Psychologie (focus op mindset & aan/afleren gedragspatronen) met energetische behandelmethodes als Edelsteentherapie & Reiki (focus op het in balans brengen van de 7 grote energiecentra / chakra’s in ons lichaam). In mijn ogen een zeer krachtige combinatie welke leidt tot duurzame resultaten.
lees hier meer  of bel 06-12685877

Samira Broer, Hypnotherapie
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen. Ik werk hierbij niet met het bewuste denken, maar gebruik hypnose om dagelijkse klachten op te lossen in het onderbewustzijn.
lees hier meer  of bel 06-40772299

Marija Kocetanovic, systemisch coach, psychodynamische therapie
Ik daag je uit, spiegel en confronteer. Het kan af en toe ook gaan schuren, maar alles is erop gericht om je inzichten te geven, waardoor er groei ontstaat. Je kunt echter ook uitgaan van humor tijdens het coachtraject, een respectvolle benadering waarbij je in je waarde wordt gelaten en je eigenheid juist wordt gevierd.
zie ook  www.yourroots.nl

Nathalie Gerards, Massage, Acces Bars en Ademwerk
Met plezier begeleid ik je naar een diep gevoel van ontspanning zodat je in stilte je ware bron kunt ervaren; ik noem het herbronnen. Je kunt een afspraak maken voor een ontspanningsmassage,
Acces Bars sessie, en Inspirerend Ademwerk sessie.
lees hier meer  of bel 06-28640561