Ben je toe aan een heerlijke ontspannen lichaamsmassage?
Heb je last van je rug of schouders?
Of ben je erg moe en heb je weinig energie?
Ben je emotioneel uit balans?
Wil je wat relaxter in het leven komen te staan?
Misschien kunnen wij dan wat voor je betekenen?

 Corry Sturrus, Reiki, Massage en Reflexzone-therapie
Na een aantal jaren in de verpleging te hebben gewerkt startte ik in 1980 een praktijk voor natuurgeneeswijzen. Momenteel werk ik voornamelijk met Massage, Reiki en Reflexzone-therapie. In 1986 volgde ik een Yoga-docentenopleiding en heb daarna met veel plezier héél veel yogalessen gegeven, maar begin 2018 ben ik gestopt met eigen lesuren.
lees hier meer of bel 06-27513848

Samira Broer, Hypnotherapie
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen. Ik werk hierbij niet met het bewuste denken, maar gebruik hypnose om dagelijkse klachten op te lossen in het onderbewustzijn.
lees hier meer  of bel 06-40772299

Mireille Schipper, Triggerpoint therapeut/-coach
Ik richt me op de behandeling van spier (gerelateerde) klachten. Ik probeer te achterhalen waar het oorspronkelijke probleem vandaan komt en leer waar mogelijk zelfbehandeling aan. Hierbij maak ik gebruik van spiertesten en verschillende manuele technieken zoals triggerpoint, faciale technieken, cupping en taping. Naast klachtbehandeling kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een reguliere massage.
voor verdere info www.injelijf.com of 06-53624417

Yasmin Lindenburg, Holistische psychologie & Reiki
Als holistisch psycholoog sta ik met beide benen stevig op de grond én met handen open in de lucht. Het is mijn zielsmissie om jou te begeleiden bij het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen, zodat je weer in contact komt met je hart en kunt leven in (zelf)liefde.
voor verdere info: www.deliefdesbrigade

Rahina Hassankhan, Systemische lichaamscoaching

Systemische lichaamscoaching helpt je om te ervaren hoe je je lichaam bewoont. Door liefdevolle aanraking (je ligt met je kleren aan op de massagetafel) en met aandacht te zijn bij wat er is, stemmen we ons samen af op de laag van de ziel, jouw essentie.
lees hier meer of www.raahi.nl

Caroline de Sonneville, Adem- en ontspanningstherapie

Ik leer mensen met uiteenlopende klachten, waarbij een opgebouwde overspanning mogelijk een rol speelt, om hun lijf, hoofd en adem te ontspannen op een praktische manier, o.b.v. een wetenschappelijk onderbouwde methode. Dit helpt om duidelijkheid te krijgen over de rol van spanning in je klachten en hoe je deze spanning kunnen verminderen

lees hier meer of www.deademboom.nl

Nathalie Gerards, Massage, Acces Bars en Ademwerk
Met plezier begeleid ik je naar een diep gevoel van ontspanning zodat je in stilte je ware bron kunt ervaren; ik noem het herbronnen. Je kunt een afspraak maken voor een ontspanningsmassage,
Acces Bars sessie, en Inspirerend Ademwerk sessie.
lees hier meer  of bel 06-28640561