Corry Sturrus, oprichtster en coördinator Corazón. Reiki, Massage en Reflexzone-therapie
Na een aantal jaren in de verpleging te hebben gewerkt startte ik in 1980 een praktijk voor natuurgeneeswijzen. Momenteel werk ik voornamelijk met Massage, Reiki en Reflexzone-therapie. In 1986 volgde ik een Yoga-docentenopleiding en heb daarna met veel plezier héél veel yogalessen gegeven, maar begin 2018 ben ik gestopt met eigen lesuren. 
voor meer informatie zie
of bel 06-27513848
Aad Roeleveld, Yoga-docent
Hatha-yoga beoefenen is één van de manieren om in deze wereld in alle rust te leren omgaan met alles wat zich aandient. Vanuit de hatha-yoga traditie onderzoek, ontdek en ondersteun je op de lessen allerlei aspecten van lichamelijk en geestelijk bewustzijn. In mijn lessen ervaar je zowel ontspanning en rust als ook uitdagingen.
06-22012337
Margreet Zijlstra, Yoga-docent
Met veel liefde geef ik sinds 2006 Hatha yogalessen, waarbij mijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht binnen de structuur van de groep en het maken van verbindingen. Ik hoop dat yoga ook jóuw ontdekkingsreis kan zijn waarin je je bewustzijn ervaart, je zachte Yin en krachtige Yang energie ontdekt en dat de verbinding die je maakt tussen lichaam en geest er voor zorgt dat je je compleet voelt!
06-44806380
Senta Jovanovic,  Yoga/Pilates-docent
Yoga brengt mij rust en focus. Naast fysiek en mentaal welbevinden betekent beoefening voor mij het cultiveren van concentratie en discipline, met zachtheid. De combinatielessen Yoga met Pilates bevorderen stabiliteit in je kern. De lessen bieden de fysieke en mentale ontspanning van Yoga met de aandacht voor houding, kracht en controle van Pilates. Bouw aan kracht vanuit je kern ♥
06-42266305
Liselotte Langer, Yoga-docent
Yoga is voor mij rust vinden in de dagelijkse hectiek. De mogelijkheid om de spanning van een drukke baan via beweging kwijt te raken. Om van het denken in het voelen terecht te komen, contact te maken met wat je lichaam op dat moment nodig heeft en er naar te luisteren. Toepasbaar op je yogamat, maar ook daarbuiten! In mijn lessen zijn elementen terug te vinden van hatha, yin en Anahata 5 elementen yoga.
06-46221068
Mirit van Zonneveld, Zwangerschapsyoga
Yoga is voor mij de blik naar binnen richten. Van ‘doen’ naar ‘zijn’ met dat wat er op dat moment is of niet is, zonder oordeel of conclusies. Het bewonen van je lichaam en het leven ten volle leven.
Ik bied zwangerschapsyoga lessen aan om zwangere vrouwen te laten luisteren naar zichzelf zodat ze goed voor zichzelf kunnen zorgen en hun keuzes kunnen baseren op basis van hun eigen gevoel en wijsheid.
Voor meer info zie www.wondermove.nl of 06-41518191
Aurora van den Berg, Zwangerschapsyoga
Ik ben gediplomeerd docent zwangerschapsyoga en heb sinds 2009 mijn eigen lespraktijk.
Ik begeleid zwangere vrouwen, alleen of met hun partner in de voorbereiding op de komst van hun kindje. Ook in de periode na de geboorte help ik hen op weg om een nieuwe balans te vinden in het moederschap.
Voor meer info zie www.natuurlijkbevallen.nu of 06-21216250
Petra van de Lagemaat, Yoga-docent 60+
Yoga staat voor mij voor innerlijke stilte, bewustwording, leven in het hier en nu, lichamelijk sterk en soepel met liefdevolle aandacht. Ik geef yogalessen aan een doelgroep waarvan ik overtuigd ben, dat beweging zoveel goed doet en zo extra belangrijk is. De yogahoudingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, want tenslotte is yoga vooral luisteren naar jezelf en naar je lichaam en kijken naar wat je wel kan.  06-10373550

Samira Broer, Hypnotherapie
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen. Ik werk hierbij niet met het bewuste denken, maar gebruik hypnose om dagelijkse klachten op te lossen in het onderbewustzijn.
voor meer informatie zie  of bel 06-40772299

Mireille Schipper, Triggerpoint therapeut/-coach

Ik richt me op de behandeling van spier (gerelateerde) klachten; o.a. spier-en gewrichtsklachten, long-covidklachten, frozen shoulder, RSI, migraine, fibromyalgie. Hierbij maak ik gebruik van spiertesten en verschillende manuele technieken zoals triggerpoint, faciale technieken, cupping en taping.

voor meer informatie zie  06-53624417 of www.injelijf

Yasmin Lindenburg, Holistische psychologie & Reiki

Als holistisch psycholoog sta ik met beide benen stevig op de grond én met beide armen in de lucht. Het is mijn zielsmissie om jou te begeleiden bij het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen, zodat je weer in contact komt met jouw hart en kunt leven in (zelf)liefde.

voor meer informatie zie  www.deliefdesbrigade

Caroline de Sonneville, Adem- en ontspanningstherapie
Ik leer mensen met uiteenlopende klachten waarbij een opgebouwde overspanning mogelijk een rol speelt om hun lijf, hoofd en adem te ontspannen op een praktische manier, o.b.v. een wetenschappelijk onderbouwde methode. Dit helpt om duidelijkheid te krijgen over de rol van spanning in je klachten en hoe je deze spanning kunnen verminderen.
voor meer informatie zie  of www.deademboom.nl

Rahina Hassankhan, Systemische lichaamscoaching

Systemische lichaamscoaching helpt je om te ervaren hoe je je lichaam bewoont. Door liefdevolle aanraking (je ligt met je kleren aan op de massagetafel) en met aandacht te zijn bij wat er is, stemmen we ons samen af op de laag van de ziel, jouw essentie.
voor meer informatie zie of www.raahi.nl

Gwendolynn Rachel, Soul Sessions

I support you to Remember, Connect with, Embody and Express your True Essence. Within my sessions I intent to offer a safe space in which people connect to their True Self. I guide people to their core of purity and support them to feel comfortable to feel and express the full emotional spectrum, through breath, body, energy and soul.

voor meer informatie zie of  www.healingmoonpriestess.com

Nathalie Gerards, Massage, Acces Bars en Ademwerk
Met plezier begeleid ik je naar een diep gevoel van ontspanning zodat je in stilte je ware bron kunt ervaren; ik noem het herbronnen. Je kunt een afspraak maken voor een ontspanningsmassage,
Acces Bars sessie, en Inspirerend Ademwerk sessie.
voor meer informatie zie of bel 06-28640561
Vanessa Koerts, Prenatal-Postnatal Birth Support
Met veel plezier geef ik al jaren begeleiding en ondersteuning aan zwangeren en partners. Het is mooi om te zien hoe aanstaande ouders in de zwangerschap zich samen voorbereiden en geleidelijk toegroeien naar de bevalling en de geboorte van hun kindje. Bij studio Vansi begeleiden en ondersteunen we je met wijsheid en bieden we professionele bevallingseducatie aan voor aanstaande ouders. Mijn wens is dat iedere vrouw dit proces vanuit eigen kracht, ruimte en rust mag ervaren en hier later met een fijn gevoel aan terug kan denken. 
voor meer informatie zie 
meer info over de lestijden