Corry Sturrus, oprichtster en coördinator Corazón. Reiki, Massage en Reflexzone-therapie
Na een aantal jaren in de verpleging te hebben gewerkt startte ik in 1980 een praktijk voor natuurgeneeswijzen. Momenteel werk ik voornamelijk met Massage, Reiki en Reflexzone-therapie. In 1986 volgde ik een Yoga-docentenopleiding en heb daarna met veel plezier héél veel yogalessen gegeven, maar begin 2018 ben ik gestopt met eigen lesuren. 
voor meer informatie zie
of bel 06-27513848 of 070-3682232
Aad Roeleveld, Yoga-docent
Hatha-yoga beoefenen is één van de manieren om in deze wereld in alle rust te leren omgaan met alles wat zich aandient. Vanuit de hatha-yoga traditie onderzoek, ontdek en ondersteun je op de lessen allerlei aspecten van lichamelijk en geestelijk bewustzijn. In mijn lessen ervaar je zowel ontspanning en rust als ook uitdagingen.
06-22012337 of 070-3682232
Margreet Zijlstra, Yoga-docent
Met veel liefde geef ik sinds 2006 Hatha yogalessen, waarbij mijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht binnen de structuur van de groep en het maken van verbindingen. Ik hoop dat yoga ook jóuw ontdekkingsreis kan zijn waarin je je bewustzijn ervaart, je zachte Yin en krachtige Yang energie ontdekt en dat de verbinding die je maakt tussen lichaam en geest er voor zorgt dat je je compleet voelt!
06-44806380
Hülya Colakuglu, Yoga-docent
Mijn yoga avontuur begon in 2009,  hier bij Corazón. Ik zat in een heftige periode waarbij ik geestelijk en lichamelijk vast zat. Door yoga kwam ik steeds meer in contact met mezelf. En zo begon mijn eigen yogapad. In 2013 begon ik de yogadocenten opleiding bij Osmose, die ik in 2016 heb afgerond. Sinds 2017 geef ik hatha  yoga bij Corazon. De lessen die ik geef zijn soms dynamisch,  soms statisch, meestal beiden. Zoals het leven, altijd in beweging.
06-41982787
Senta Jovanovic,  Yoga/Pilates-docent
Yoga brengt mij rust en focus. Naast fysiek en mentaal welbevinden betekent beoefening voor mij het cultiveren van concentratie en discipline, met zachtheid. De combinatielessen Yoga met Pilates bevorderen stabiliteit in je kern. De lessen bieden de fysieke en mentale ontspanning van Yoga met de aandacht voor houding, kracht en controle van Pilates. Bouw aan kracht vanuit je kern ♥
06-42266305
Liselotte Langer, Yoga-docent
Yoga is voor mij rust vinden in de dagelijkse hectiek. De mogelijkheid om de spanning van een drukke baan via beweging kwijt te raken. Om van het denken in het voelen terecht te komen, contact te maken met wat je lichaam op dat moment nodig heeft en er naar te luisteren. Toepasbaar op je yogamat, maar ook daarbuiten! In mijn lessen zijn elementen terug te vinden van hatha, yin en Anahata 5 elementen yoga.
06-46221068
Mirit van Zonneveld, Zwangerschapsyoga
Yoga is voor mij de blik naar binnen richten. Van ‘doen’ naar ‘zijn’ met dat wat er op dat moment is of niet is, zonder oordeel of conclusies. Het bewonen van je lichaam en het leven ten volle leven.
Ik bied zwangerschapsyoga lessen aan om zwangere vrouwen te laten luisteren naar zichzelf zodat ze goed voor zichzelf kunnen zorgen en hun keuzes kunnen baseren op basis van hun eigen gevoel en wijsheid.
Voor meer info zie www.wondermove.nl of 06-41518191
Aurora van den Berg, Zwangerschapsyoga
Ik ben gediplomeerd docent zwangerschapsyoga en heb sinds 2009 mijn eigen lespraktijk.
Ik begeleid zwangere vrouwen, alleen of met hun partner in de voorbereiding op de komst van hun kindje. Ook in de periode na de geboorte help ik hen op weg om een nieuwe balans te vinden in het moederschap.
Voor meer info zie www.natuurlijkbevallen.nu of 06-21216250

Carol Timmermans, Taiji-Qigong docent
Ik help mensen mentaal en fysiek in beweging te komen met beweging & dans, klank, stem & zang en ademhaling & meditatie tot het verbeteren van de gezondheid en welzijn van lichaam en geest. De rustige oefeningen zorgen voor een goede, gegronde houding en een scherp gerichte geest. Qigong helpt je je immuunsysteem en energiehuishouding te verbeteren, rust en balans te vinden en energie te krijgen..
Voor meer info zie: www.voiceandmovement.nl / 06-50960288

Samira Broer, Hypnotherapie
Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen. Ik werk hierbij niet met het bewuste denken, maar gebruik hypnose om dagelijkse klachten op te lossen in het onderbewustzijn.
voor meer informatie zie  of bel 06-40772299

Caroline de Sonneville, Adem- en ontspanningstherapie
Ik leer mensen met uiteenlopende klachten waarbij een opgebouwde overspanning mogelijk een rol speelt om hun lijf, hoofd en adem te ontspannen op een praktische manier, o.b.v. een wetenschappelijk onderbouwde methode. Dit helpt om duidelijkheid te krijgen over de rol van spanning in je klachten en hoe je deze spanning kunnen verminderen.
voor meer informatie zie  of www.deademboom.nl

Rahina Hassankhan, Systemische lichaamscoaching

Systemische lichaamscoaching helpt je om te ervaren hoe je je lichaam bewoont. Door liefdevolle aanraking (je ligt met je kleren aan op de massagetafel) en met aandacht te zijn bij wat er is, stemmen we ons samen af op de laag van de ziel, jouw essentie.
voor meer informatie zie of www.raahi.nl

Mireille Schipper, Triggerpoint therapeut/-coach

Ik richt me op de behandeling van spier (gerelateerde) klachten; o.a. spier-en gewrichtsklachten, long-covidklachten, frozen shoulder, RSI, migraine, fibromyalgie. Hierbij maak ik gebruik van spiertesten en verschillende manuele technieken zoals triggerpoint, faciale technieken, cupping en taping.

voor meer informatie zie  06-53624417 of www.injelijf

Nathalie Gerards, Massage, Acces Bars en Ademwerk
Met plezier begeleid ik je naar een diep gevoel van ontspanning zodat je in stilte je ware bron kunt ervaren; ik noem het herbronnen. Je kunt een afspraak maken voor een ontspanningsmassage,
Acces Bars sessie, en Inspirerend Ademwerk sessie.
voor meer informatie zie of bel 06-28640561

meer info over de lestijden